NOVO

RONALDINHO

Ronaldinho 1Ronaldo de Assis Moreira, Ronaldinho i crtani lik Ronaldinho, svjetski poznatog brazilskog crtača stripova Mauricia de Souse, stigli su u Hrvatsku.

Ronaldinho 2Prvi broj stripa ''Ronaldinho'' objavljen je 10. studenog 2007. godine i nadalje izlazi kao mjesečnik. Strip je namijenjen djeci od 6 do 14 godina kao i svima koji vole nogomet bez obzira na dob.

Ovo je prvi strip u svijetu u kojem se kroz temu nogometa, najvažnije sporedne stvari na svijetu, na šaljiv i komičan način promiču najvažnije ljudske vrijednosti: prijateljstvo, dobrota, nenasilje i fair-play.

Ronaldinho, kojeg je Mauricio de Sousa vratio u djetinjstvo, je veseo dječak koji privlači pažnju i divljenje svojim čarobnim tehniciranjem loptom. Radoznao je kao i svako dijete, te sa svojom škvadrom iz kvarta, prijateljima i prijateljicama neprestano upada u svakojake vesele i zanimljive avanture.Ronaldinho 5Ronaldinho 4

Ostali članovi njegove obitelji su mama Miguelina, brat Roberto i sestra Deisi. S njim je vjerni prijatelj, klinac iz susjedstva Diego. Tu su također i dva kućna ljubimca, psi Strijela i Lopta.

I kao što piše u prvom broju stripa ''Ronaldinho'': ''Odjeni dres svog omiljenog kluba, pozovi svu svoju ekipu, cure i dečke, igrajte nogomet i uživajte čitajući ovaj super strip. GOOOOOOOOL!''

Raskošno izdanje stripa u boji, lijepljeni uvez, 24 x 17cm, 48 str. Cijena 15,00 kn