MEDICINSKI LEKSIKON

890,00 kn

Novo i jedinstveno izdanje po svojoj koncepciji i strukturi na Hrvatskom tržištu, jer nudi originalnu formulu koja omogućuje brzu konzultaciju o pojedinim simptomima, kao i sustavnu cjelovitu patologiju i terapiju određene bolesti...

Detalji

Novo i jedinstveno izdanje po svojoj koncepciji i strukturi na Hrvatskom tržištu, jer nudi originalnu formulu koja omogućuje brzu konzultaciju o pojedinim simptomima, kao i sustavnu cjelovitu patologiju i  terapiju određene bolesti. Iscrpno i  temeljito obrađuje sve aspekte bolesti,  od dijagnoze preko tijeka bolesti, terapije i na kraju prognoze. Svakoj bolesti je posvećeno od dvije do deset stranica enciklopedijskog formata, a u terapiji se navode generička imena lijekova. Poredak simptoma i bolesti po abecednom redu približava ovaj leksikon medicinskoj enciklopediji.


Medicinski leksikon zbog svoje konciznosti pruža mogućnost brzog dobivanja relevantnih i pouzdanih medicinskih informacija na jednom mjestu, te je izuzetno koristan dio vaše kućne biblioteke.
 

Medicinski leksikon je jedinstven priručnik koji su napisali ugledni liječnici, specijalisti , a obuhvaća sva dosadašnja saznanja o 150 najčešćih bolesti koje pogađaju čovječanstvo. Knjiga je podijeljena u dva dijela: U prvom dijelu Simptomi čitatelj će pronaći – simptome raznih bolesti, uzroke, trajanje, potrebne pretrage, vjerojatnu dijagnozu. U drugo dijelu Bolesti čitatelj upoznaje – opis bolesti, uzroke, moguće komplikacije, tijek bolesti, prognozu, dijagnozu i terapiju. Leksikon je namijenjen svakoj obitelji, medicinskom osoblju, ljekarnicima i javnim ustanovama i svima koji žele na jednom mjestu dobiti relevantne i pouzdane informacije o zdravlju, pisane na jednostavan i svima razumljiv način.

tvrdi uvez - 22x29 cm - 735 str.